Hammer of Thor мнения. Цена в аптеките

Hammer of Thor мнения. Цена в аптеките
5 (100%) 1 vote

Силата се увеличава дори във връзките между партньори със сериозни и дълготрайни взаимоотношения. Благоприличният сексуален живот и дълготрайните интимни взаимоотношения са пълно щастие по отношение на двойките, които живеят заедно. Това най-вероятно се дължи на продукта наречен капки Hammer of Thor. Ако го приемате, можете да правите секс до сутринта. И не само това – ще се справите с препятствията и ще достигнете до форма на необичайно щастие.

Какво представлява Hammer of Thor

Hammer of Thor за ерекция е хранителна добавка, която се използва за уголемяване на размера на пениса, както и подобряване на представянето в леглото. Уникалната комбинация от вещества, съдържащи се в добавката, контролира метаболизма и увеличава производството на тестостерон. С приемането на тези капсули, количеството на половите хормони се увеличава и остават така поне 4-5 часа.
Kупи Hammer of Thor с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как работи Hammer of Thor?

Капки Hammer of Thor за по-дълга ерекция е единствената формула за уголемяване на пениса, която съдържа естествени и непреработени съставки. Формулата уголемява и подсилва пениса, позволявайки на на кавернозните тела да се изпълват с кръв и да я задържат по-дълго време. Това прави ерекцията по-твърда и значително по-интензивна. Ефектите се забелязват скоро след това и остават за дълго. Без голяма изненада, 97% от мъжете препоръчват продукта на други мъже. Когато се използват, с капсулите се постига следното:

 • Твърди като камък ерекции.
 • Задържане на ерекцията за по-дълго време, невероятни оргазми.
 • Подсилено либидо, повече жизненост и издръжливост в леглото.
 • Без повече страх от провал – със сигурност ще бъдете подготвени.
 • По-голяма увереност в леглото, ще оценявате секса като тийнейджър.
 • Ще възбуждате страст и енергия във Вашата половинка.
 • Ще превърнете Вашия скучен, монотонен живот, без секс или само с виртуален секс, в едно вълнуващо преживяване.

Състав и съставки на Hammer of Thor

Тази добавка съдържа естествени съставки, които тялото обработва без усилия и пенисът се уголемява.

 • Long Jack Sutton – това е популярно растение с произход на Югоизточна Азия, което се нарича малайзийски женшен. То увеличава производството на тестостерон, което подсилва мъжествеността. Тестостеронът подпомага справянето със изтощението и стреса и подобрява способността на организма да се бори срещу инфекциите и да “блокира” потенциално образуване на тумори;
 • Sultan of Elephantopus Scherber – това е растение, което има кардиотонични свойства (подобрява изпомпването на кръв от сърцето), и се счита за афродизиак. Съдържа вещества, които предотвратяват появата на тумори. Неговите корени се използват като диуретично и антимикробно средство;
 • Тамаринд. В кората на тамаринда има танин. Тамариндът на прах е сладък и има антибактериални свойства. Подобрява абсорбцията и обмяната на веществата, установява дисбактериоза и забавя стареенето;
 • Betula alnoids – увеличава и подобрява кръвообращението, ускорява метаболизма и въздейства положително върху урогениталния тракт;
 • Anaxagori – растение, което се използва за по-добро благосъстояние. Веществата в него оказват голямо влияние върху вътрешните органи и тъкани;
 • Драконово дърво (Драцена) – това е растение, произхождащо от Канарските острови и в тропическите райони на Азия и Африка. Съдържа червено вещество (паста), наречено “митична звезда кръв”. Тази субстанция влияе положително при стомашни язви и увеличава способността за борба на организма със заболявания, намалява кръвното налягане и подсилва потентността.
 • Kупи Hammer of Thor с 50% отстъпка*на официалния сайт

Инструкции за употреба на Hammer of Thor

Този продукт трябва да се използва редовно и да се приемат по 2 таблетки дневно в продължение на повече от 1 месец без прекъсване. Ако трябва да издържите по-дълго време след ерекцията, трябва да вземете 1 хапче малко преди полов акт. Таблетките трябва да се приемат с чаша вода.

В рамките на две или три седмици времето на половия акт ще се удължи до няколко часа и няма да бъдете изтощени. След като сте направили пълен курс, винаги ще бъдете готови да правите секс.

Как да закупя Hammer of Thor в България?

Този продукт трябва да бъде закупен от официалния уебсайт на производителя. Препоръчваме Ви да го купите от там, за да седите на разстояние от фалшивите имитиращи продукти, които се предлагат на пазара, защото те могат да предизвикат повече странични реакции.

Процесът на закупуване на този продукт е лесен, тъй като се изисква да изпратите една форма, която се показва на официалния уебсайт. Трябва да предоставите име, адрес, телефонен номер. Нашите служители ще се свържат с Вас и ще обработят Вашата заявка. По-късно продуктът ще бъде изпратен по куриер и ще отнеме не повече от седем дни, за да го получите. Ще Ви върнем парите, ако продуктът не отговори на очакванията Ви.

Цена на Hammer of Thor в аптеките

Цената на този продукт е ниска, защото се продава с отстъпка. Настоящата цена е с 50% отстъпка от предишната цена. На официалния уебсайт продуктът струва само 80 лева, което е половината от предходната цена – 160 лева. Таксата за доставка е включена в цената. Плащането се извършва в брой при доставка.

Мнения за Hammer of Thor Отзиви

Валерий Безснов, 35 години

Продуктът има страхотен ефект! Пенисът ми е твърд почти постоянно. Видях, че моята приятелка е щастлива и много весела. Този продукт беше решението на целия проблем.

Рентс Мийдол, 42 години

Препоръчаха ми този продукт. Реших да опитам, а резултатите бяха невероятни! Изминали са само три месеца и вече нямам проблеми с ерекцията. Връзката ни с моята приятелка е страхотна и нямам проблеми в леглото.

Заключение за Hammer of Thor за ерекция

Опитайте се да не оставяте неяснотата и несигурността да Ви обезсърчат и да настроите целия свят по отношение на този продукт. Повярвайте на милионите мъже, които го използват, както и на специалистите, които го препоръчват! Без съмнение, няма да сбъркате и животът Ви ще се промени изцяло! Това е Вашият шанс да бъдете динамични в леглото и да поемете естествения ход на живота в приятно и сигурно удовлетворение.
Kупи Hammer of Thor с 50% отстъпка*на официалния сайт

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *